Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Bitlis’in Hizan Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek, Horozdere ve Süttaşı köylerindeki okulları ziyaret etti.

        Kaymakam Muhammed İkbal Yelek ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Abdulkadir Yağar, Horozdere ve Süttaşı köylerindeki okullarda incelemelerde bulundu. Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Yelek ve İlçe Jandarma Komutanı Yağar, daha sonra köydeki vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve sıkıntılarını dinledi.

        20202021 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Yelek, “Kırsal yerleşim yerlerindeki okullarımızı ziyaret ederek yaşanan sorunları tespit etmeye çalışıyoruz. Çocukların beklentilerini, öğretmenlerimizin sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. Amacımız eğitimdeki başarımızı yukarılara taşımaktır. İlçemizdeki eğitim öğretim bizler için büyük önem arz etmektedir. Eğitimin gelişmesi için her türlü desteği sunmaya çalışıyoruz. Okullarımızdaki başarının yükselmesi için maddi ve manevi destekleri bizler üstleniyoruz, başarıyı da öğrencilerimizden bekliyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler