Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS,(DHA)BİTLİS kırsalında, jandarma ekiplerince terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda tespit edilen sığınakta yaşam ve patlayacı yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

        İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bitlis merkeze bağlı Balcılar ile Mutki ilçesine bağlı Kapaklı Köyleri kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon düzenledi. 'Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Volkan 2020-206' adıyla düzenlenen operasyonda yapılan arazi arama tarama faaliyetinde teröristlere ait bir sığınak tespit edildi. Sığınakta yapılan aramada  patlayıcı yapımında kullanılan 20 kilo amonyum nitrat, 300 büyük pil, 6 leşker kıyafeti, fırın, düdüklü tencere, 2 kürek, kazma, 2 çekiç, 3 murç, 765 kilo ve çeşitli gıda malzemesi ele geçirildi.

        Ele geçirilen malzemelerden delil niteliği taşıyanlar Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığı'nca muhafaza altına alınırken, diğer malzemeler ise olay yerinde imha edildi. DHA-Güvenlik Türkiye-Bitlis Özcan ÇİRİŞ

        2020-12-22 18:58:27

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler