Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa DEHŞET | Son dakika haberler: Boğarak öldürdükleri kişiyi bazanın altında sakladılar! - Güncel Bursa haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Bursa'da olay, önceki gün Gemlik ilçesi Kumla Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre K.D. (21), arkadaşı E.A. (16) ile Galip Bayram'ın (54) evine gitti.

        TARTIŞMA ÇIKTI BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

        Fotoğraflar İHA ve DHA'dan alınmıştır.
        Fotoğraflar İHA ve DHA'dan alınmıştır.

        DHA'da yer alan habere göre K.D. ile Bayram arasında bir süre sonra bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüşürken K.D., Bayram'ı boğarak öldürdü.

        CİNAYETİ POLİSE İTİRAF ETTİ

        K.D. ile E.A., olay yerinden kaçtı. Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne akşam giden E.A., pişman olduğunu söyleyerek cinayeti polise itiraf etti.

        BAZANIN İÇİNDE ÇIPLAK CESEDİ BULUNDU

        Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, E.A.'nın tarif ettiği bölgede inceleme başlattı. Gece, Galip Bayram'ın 3 ay önce kiraladığı tespit edilen eve giren ekipler, salon bölümündeki bazanın içinde çıplak cesedini buldu.

        CENAZE MORGA KALDIRILDI

        Polis ekipleri ile savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Bayram'ın cansız bedeni, Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

        BOĞDUĞUNU ENGEL OLAMADIĞINI SÖYLEDİ

        E.A.'nın, emniyetteki ifadesinde; K.D.'nin arkadaşı Galip Bayram'ın evine gittiğini, bir süre sonra tuvalete gittiğini, döndüğünde ise K.D.'nin Bayram'ı elleriyle boğduğunu gördüğünü ancak engel olamadığını söylediği öğrenildi.

        KATİL ZANLISI ESKİŞEHİR'DE YAKALANDI

        E.A.'nın ifadesi üzerine polis ekipleri, K.D.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Eskişehir'e kaçtığını tespit eden ekipler, K.D.'yi yakalayıp, gözaltına aldı. E.A. ile K.D.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ