Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bolu’nun doğa harikalarından Gölcük Tabiat Parkı’na hafta sonu tatili için gelen ziyaretçiler güneşli havanın tadını çıkardı.

        Türkiye’nin en çok ziyaret edilen turizm merkezlerinden birisi olan Gölcük Tabiat Parkı, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyretmesiyle hafta sonu tatili için gelen ziyaretçilerle doldu. Yılın dört mevsimi özelikle Ankara ve İstanbul’dan binlerce tatilcinin akın ettiği Gölcük Tabiat Parkı’nda, güneşli havayı fırsat bilen tatilciler göl çevresinde yürüyüş yaparak doğayla iç içe vakit geçiriyor. Gölde bulunan 55 çeşit nilüferin rengarenk görüntüsü tatilcilerin ilgisini çekiyor.

        Göl kenarında bulunan iskelede bol bol hatıra fotoğrafı çektiren tatilciler, bisiklet ve golf arabalarıyla da göl çevresinde tur attı.

        Tur rehberliği yapan ve yabancı turistleri Gölcük’e getiren Gültekin Dirier, ilk defa geldiğini belirterek, "Güzel bir yer. Herkese tavsiye ederim. Arap misafirlerim var. Yabancı turistlerin ilgisi bayağı iyi" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler