Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bolu’da bayram tatili nedeniyle memleketlerine giden tatilciler TEM otoyolu ve D100 karayolu Ankara istikametinde yaklaşık 35 kilometrelik araç kuyrukları oluşturdu.

        Edinilen bilgiye göre, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Batı illerinden Anadolu’ya giden tatilcilerin oluşturduğu trafik yoğunluğu Bolu’da devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Cuma günü akşam saatlerinde başlayan yoğunluk, bugün de TEM otoyolu Bolu Dağı mevkiinden başlayarak, Yeniçağa ve Gerede mevkiilerinde artarak sürüyor.

        Özellikle bağlantı yollarında durma noktasına gelen trafik nedeniyle TEM otoyolu Ankara istikametinde 20, yine önemli karayollarından olan D100’de ise yaklaşık 15 kilometrelik araç kuyrukları meydana geliyor.

        Trafiği çile olarak nitelendiren tatilciler uzun kuyruklar nedeniyle araçlarından inerek otoyol üzerinde bir süre yürüdükten sonra tekrar araçlarına biniyor. Havanın da sıcak olması nedeniyle bazı araçlarda hararet nedeniyle arızalar oluşması da trafiğin aksamasına neden oluyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler