Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bolu’da yapımı devam eden inşaattan yaklaşık 15 bin liralık inşaat malzemesi çalan 4 hırsızdan 2’si yakalanarak adliyeye sevk edildi. Şahısların hırsızlık anları kameralara anbean yansıdı.

        Edinilen bilgiye göre, Kılıçarslan Mahallesi’nde yapımı devam eden bir inşaattan yaklaşık 15 bin liralık malzeme çalındığını fark eden inşaat sahibi, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak hırsızlık olayını gerçekleştiren 4 şahsı tespit etti. Şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, dün gece saatlerinde zanlıların aynı inşaata geldikleri ihbarını alarak harekete geçti. Başka bir araçtan çaldıkları plakalı araçla inşaat alanına gelen şüpheliler, polis ekiplerini fark ederek kaçmaya başladı. Polisten kaçmaya çalışan şahıslar, yaklaşık yarım saat sonra Kültür Mahallesi’nde yakalandı.

        Araçta bulunan S.E. (41) ve O.B. (45) gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüpheliler ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hırsızlık yaptıkları tespit edilen K.Ç. ve Y.B.’nin ise yakalanması için çalışma başlatıldı.

        Suç makinesi çıktılar

        Adliyeye sevk edilen şahıslardan S.E.'nin, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 5 yıl 2 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezasının ve aralarında suç işlemek amacıyla örgüt kurmak gibi 10 ayrı suçtan aranmasının bulunduğu, O.B.’nin ise 14 ayrı suçtan aranması olduğu öğrenildi.

        Hırsızlık güvenlik kamerasında

        Şüphelilerin hırsızlık anlarının yansıdığı güvenlik kameralarında S.E. ve O.B.’nin ikiz plakalı bir araçla inşaata geldikleri ve inşaat malzemelerini araca yükledikleri görülüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler