Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 1. Lig takımlarından Boluspor, transfer çalışmaları kapsamında son olarak İnegölspor’da forma giyen sol bek oyuncusu Emre Öztürk ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

        TFF 1. Lig takımlarından Boluspor, ligin ikinci yarısı için devam eden transfer çalışmalarında, son olarak İnegölspor forması giyen sol bek oyuncusu Emre Öztürk (27) ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Daha önce Sivasspor, Manisaspor, Elazığspor, Afjet Afyonspor ve İnegölspor takımlarında forma giyen sol bek oyuncusu Emre Öztürk, sezonun ilk yarısında 12 karşılaşma oynarken, Süper Lig’de 36, TFF 1. Lig’de 106 kez maça çıktı.

        Antalya kampının ardından evinde oynayacağı ilk maç olan Osmanlıspor karşılaşmasına hazırlanan kırmızıbeyazlı ekip kadrosuna yeni kattığı futbolcularla ligde üst sıralarda yer almak için çalışmalarını sürdürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler