Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Murat KÜÇÜK/GÖYNÜK (Bolu), (DHA)BOLU'da, yüzlerce ilkokul öğrencisi, İdlib şehitlerini anmak için 200 metrelik dev bayrakla yürüyüş yaptı. Çok sayıda vatandaş da öğrencilerin yürüyüşüne destek verdi.

        Göynük ilçesinde bulunan Ali Ericek İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri, İdlib'de şehit olan askerleri anmak için etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında bir araya gelen yüzlerce öğrenci, 200 metrelik bayrakla ilçe merkezinde yürüyüş yaptı. Miniklerin yürüyüşüne vatandaşlar da destek verdi. İlçenin en işlek caddelerinde gerçekleştirilen yürüyüş sonunda tören alanına gelindi. İdlib'te şehit olan askerlerin isimleri tek tek okunurken, hep bir ağızdan 'burada' diye cevap verildi. Tören, şehitler için dua okunmasının ardından sona erdi.DHA-Genel Türkiye-Bolu / Göynük Murat KÜÇÜK

        2020-03-07 16:05:15

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler