Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Murat KÜÇÜK / BOLU (DHA) Boluspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek gönüllerinde bir oyuncu olduğunu ve transferini istediklerini belirterek, "Olursa o. Onun dışında yeterince transfer yaptığımızı düşünüyorum" dedi.

        Boluspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek basın toplantısı düzenledi. Transfer çalışmalarıyla ilgili konuşan Taşyürek, "Bizim bir bölgeyle ilgili ve gönlümüzde adı belli bir oyuncu var. Görüşüyoruz. Onun için geçen haftadan bu yana çok yoğun çalışma sarf ediliyor. O oyuncu bizim şu andaki kimliğimizi değiştirecek bir pozisyonda. 8-10 pozisyonunda oynayabiliyor. Şu an o bölgede oynayan mevcut oyuncularımız daha çok defansif yönü yoğun olan oyuncular. Alacağımız oyuncu iki yönde oynayabilen bir oyuncu. Olursa o. Onun dışında yeterince transfer yaptığımızı düşünüyorum" diye konuştu.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        Antrenmandan görüntüler

        Ahmet Taşyürek'in açıklamaları

        DetaylarDHA-Spor Türkiye-Bolu / Merkez Murat KÜÇÜK

        2020-09-22 18:56:56

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler