Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Murat KÜÇÜK/BOLU, (DHA)BOLU Belediyesi'nce Azerbaycan'a manevi destek olmak amacıyla kentin birçok noktasından görülebilen Hisar Tepesi'nde, dev ülke bayrağı göndere çekildi. Kentte yaşayanlar, Azerbaycan bayrağının 40 metre yükseklikteki göndere çekilmesini sevinçle karşıladı.

        Bolu Belediyesi'nce, Ermenistan'ın saldırılarına uğrayan Azerbaycan'a manevi destek verildi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın talimatıyla, kentin birçok noktasından görülen Hisar Tepesi'nde dev Azerbaycan bayrağı göndere çekildi. 40 metre yükseklikteki direğe çekilen dev bayrak kentin birçok noktasından görülebiliyor.

        Kentte yaşayan vatandaşlar, Azerbaycan bayrağının göndere çekilmesini sevinçle karşıladı. Ahmet Alp, "Bence çok olumlu bir davranış. Azerbaycan bizim bir kardeşimizdir. Onlar varsa biz varız. Dünyada bize destek olan tek ülkedir. Bayrağın oraya asılması bizi çok mutlu etti. Azerbaycan bizim can kardeşimiz. Çok memnun olduk" dedi.DHA-Genel Türkiye-Bolu / Merkez Murat KÜÇÜK

        2020-10-03 09:14:22

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler