Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Bombshell filminin galası yapıldı - Magazin haberleri
        1

        Hollywood'un üç ünlü yıldızı Charlize Theron, Nicole Kidman ve Margot Robbie'yi bir araya getiren Bombshell'in özel gösterimi Los Angeles'ta yapıldı.

        2

        Gala çıkışında Charlize Theron, hayranlarının imza isteklerini kırmadı.

        3

        Yönetmenliğini Jay Roach'un üstlendiği Bombshell, son yıllarda Hollywood'da gündemin ilk sıralarında yer alan "taciz" konusunu bir kez daha ön plana çıkarıyor.

        4

        Film, Fox News'un kurucusu ve CEO'su olan Roger Ailes'ın kadın çalışanlara yönelik taciz iddialarını konu alıyor.

        Filmin ana kahramanı ise Megyn Kelly. Charlize Theron'ın canlandırdığı Kelly, 2016 yılında yaşanan taciz skandalının ortaya çıkarılmasını sağlamıştı.

        5

        Bu konu son dönemde yapımcı Harvey Weinstein'ın bazı kadın ünlüleri taciz ettiğinin ortaya çıkmasından sonra Hollywood'da birçok filme konu oldu. "Me too" hareketiyle sinema dünyasının pırıltılı vitrini dışında neler yaşandığı da gündeme geldi.

        6

        Charlize Theron da geçen hafta verdiği bir röportajda bu konuyu gündeme getirip Weinstein'ın kendisi hakkında da yalan söylediğini ileri sürmüştü.

        7

        44 yaşındaki Theron kendisi ve meslektaşı Renee Zellweger hakkında "rol bulmak için benimle birlikte oldular" iddialarını ortaya atan Weinstein'e ateş püskürmüştü. Theron, yapımcının yalan söylediğini ne kendisinin ne de Zellweger'in onunla birlikte olmadığını söylemişti.

        Harvey Weinstein'ın "yalancı" olduğunu söyleyen Theron, New York Times'a verdiği demeçte yapımcının "kadınları birbirine düşürdüğünü" ileri sürmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ