Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Brad Pitt dişçiden tekerlekli sandalyeyle çıktı - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz gün ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bulunan Beverly Hills şehrindeki bir tıp merkezinden tekerlekli sandalyeyle çıkarken görüntülenen Brad Pitt, hayranlarını korkuttu.

        2

        "ÖNEMLİ BİR SAĞLIK SIKINTISI YOK"

        Page Six'e konuşan kaynaklardan biri, Hollywood yıldızının önemli bir sağlık sıkıntısının olmadığını ve sadece dişçiye gittiğini söyledi.

        Siyah bir hırka ve gri pantolon giyen Brad Pitt'in tanınmamak için gözlük taktığı görüldü. Pitt'e çıkışta ise koruması eşlik etti.

        3

        "İLİŞKİMİZ BOYUNCA BANA ŞİDDET UYGULADI"

        Öte yandan geçtiğimiz günlerde 57 yaşındaki oyuncu hakkında ilginç bir iddia ortaya atılmıştı.

        The Sun gazetesinin haberine göre; Jolie mahkemeye, Pitt'in ilişkileri boyunca kendisine şiddet uyguladığını ifade etmişti. Ünlü oyuncunun, bununla ilgili belgeler de sunduğu öne sürülmüştü.

        4

        BİR DARBE DE OĞLUNDAN GELMİŞTİ

        Belgelerin detayları bilinmese de Angelina Jolie'nin kanıtları olduğu ve çocuklarının da ona tanıklık etmeye istekli olduğu belirtilmişti.

        Bu iddialardan sonra Brad Pitt'e bir darbede oğlundan gelmişti. 19 yaşındaki Maddox, Pitt'in soyadını yasal olarak kimlik bilgilerinden çıkarttırmak ve bunun yerine Jolie soyadını kullanmak istediği öne sürülmüştü.

        Amerikan basınında yer alan iddialara göre; çiftin evlatlık çocuklarından Maddox'un bu talebini Angelina Jolie desteklemiyor ve Pitt soyadının kalmasını istiyor.

        5

        US Weekly'ye konuşan kaynaklara göre, Maddox, halihazırda, belgelerde Pitt soyadını kullanmıyor. Bu durumun resmiyet kazanmasını ve Pitt soyadının yasal olarak kimliğinden çıkarılmasını istiyor.

        Basına sızan bilgilere göre Maddox, daha önce de "18 yaşını geçmiş bir yetişkin olarak" ifade vermiş ve 57 yaşındaki Brad Pitt hakkında hiç de hoş olmayan iddialarda bulunduğu öne sürülmüştü.

        Üniversite eğitimi için Güney Kore'ye giden ancak pandemi yüzünden annesinin ve kardeşlerinin yanına dönen Maddox'un, mahkeme heyetine verdiği ifade hakkında US Weekly'ye konuşan bir kaynak "Maddox, boşanma ve velayet davası kapsamında ifade verdi. Ancak orada söyledikleri, Pitt açısından gurur duyulacak şeyler değil" diye konuşmuştu.

        6

        2019 YILINDA BOŞANDILAR

        Brad Pitt ile Angelina Jolie, uzun bir ilişkinin ardından 2014 yılında evlendiler, fakat iki yıl sonra boşanma kararı verdiler. 2019'da resmi olarak boşansalar da altı çocuklarının velayeti nedeniyle yaşadıkları gerilim sürüyor.

        İkilinin, üçü biyolojik üçü evlatlık altı tane çocuğu bulunuyor. En büyük çocukları Maddox 19 yaşında. Diğer çocukları Pax 17, Zahara 16, Shiloh 15, ikizleri Knox ve Vivienne ise 12 yaşında.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ