Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Brad Pitt ile Andra Day aşk mı yaşıyor? - Magazin haberleri
        1

        Dünyaca ünlü aktör Brad Pitt hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Pitt ile 'The United States Vs. Billie Holiday' adlı filmle öne çıkan Andra Day'ın tören gecesinde kuliste flört ettiği, hatta ikilinin birbirlerine telefon numaralarını verdiği ve sonra da gizlice görüşmeye başladıkları ileri sürüldü.

        2

        "ROMANTİK ANLAMDA İLGİLENİYOR"

        İngiliz The Mirror gazetesinin ismini açıklamadığı bir kaynağa dayandırarak verdiği habere göre; Pitt ile Day, Oscar töreninin kulisinde yakınlaştı. İkili, birbirlerine telefon numaralarını verdi. Söz konusu kaynak, Brad Pitt ile Andra Day'in samimiyetinin profesyonelce de olabileceğini ileri sürdü. Fakat bazı arkadaşları Pitt'in güzel oyuncu ile romantik anlamda ilgilendiğini iddia etti.

        3

        HEM OYUNCU HEM DE ŞARKICI

        Gerçek adı Cassandra Monique Batie olan Andra Day, oyunculuğun yanı sıra şarkıcı ve şarkı sözü yazarı olarak da tanınıyor.

        10

        SONRADAN ARKADAŞ OLDULAR

        Pitt'in bir başka set aşkı da Thandie Newton olmuştu. Ünlü aktör, 1994 yılında 'Interview with the Vampire' adlı filmde birlikte kamera karşısına geçtiği Newton ile kısa bir ilişki yaşamıştı. İkili, ilişkilerini bitirmiş olsa da arkaşlıklarını sürdürüyor.

        Brad Pitt'in adı daha sonra da Meet Joe Black ve Demi Moore ile anılmıştı.

        11

        1994-1997 yılları arasında Amerikalı oyuncu Gwyneth Paltrow ile aşk yaşayan Brad Pitt, meslektaşı ile evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlamıştı. Ancak ikili, nikah masasına oturamadan yollarını ayırmıştı.

        12

        İLK EVLİLİĞİNİ JENNIFER ANISTON İLE YAPMIŞTI

        Brad Pitt, ilk evliliğini ise meslektaşı Jennifer Aniston ile gerçekleştirmişti. 1998'de tanışan Pitt ve Aniston, 2000 yılında evlenmişti.

        Ancak ikili, 2005'te yollarını ayırmıştı.

        13

        ALDATMA İDDİALARI

        O dönemlerde Pitt ile Aniston'un boşanmasında gerekçe olarak, Pitt'in Aniston'u aldatma iddiaları gündeme gelmişti.

        Ayrılıktan kısa bir süre sonra Brad Pitt ile Mr. and Mrs. Smith filminde birlikte rol aldığı Angelina Jolie'nin aşk yaşamaya başladığı ortaya çıkmıştı.

        14

        ALTI ÇOCUK BABASI

        Uzun bir birlikteliğin ardından 2014'te evlenen Angelina Jolie ile Brad Pitt, yollarını ayırmıştı. Pit ve Jolie'nin, üçü biyolojik üçü evlatlık altı tane çocuğu bulunuyor. En büyük çocukları Maddox 19 yaşında. Diğer çocukları; Pax 17, Zahara 16, Shiloh 15, ikizleri Knox ve Vivienne ise 12 yaşında.

        15

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ