Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Brad Pitt ile Jennifer Aniston evleniyor mu? Açıklama geldi - Magazin haberleri
        1

        Bu yıl 26'ncısı düzenlenen SAG Ödülleri (Ekran Oyuncuları Birliği) töreninin en dikkat çeken anlarından biri, Hollywood'un eskiden evli olan gözde çifti Brad Pitt ve Jennifer Aniston'ın sahne arkasındaki eğlenceli sohbeti oldu. İkilinin 2005'teki boşanmalarının ardından ilk kez birlikte görüntülenmesi hayranlarını heyecanlandırdı.

        2

        Mirror'ın iddiasına göre; hayranlarının gönlünden geçen gerçek oldu. O günden sonra gizlice görüşen çiftin aşkı alevlendi.

        Brad Pitt ile Jennifer Aniston'ın Meksika'da yıldırım nikahıyla evlenmeye hazırlandığı iddia edildi.

        Hatta bu söylentilere bir başka ayrıntı daha eklendi. İlk evliliklerinde çocuk dünyaya getirmeyen çift, birkaç ay içinde bir de evlat edinecekti.

        3

        Fakat tüm bu iddialara her iki oyuncunun sözcüsünden de yalanlama geldi. Pitt ve Aniston'ın sözcüleri People dergisine verdikleri demeçlerde eski çiftin sadece arkadaş olduğunu aralarında romantik bir ilişki bulunmadığını belirtti.

        4

        Pitt, SAG Ödülleri gecesinde Aniston'ın ödül konuşmasını izlerken böyle görüntülenmişti.

        5

        1998 yılında birlikte olmaya başlayan Pitt ve Aniston, 2000 yılında Malibu’da gizli bir törenle evlenmişti. Çift, 2005’te ayrılma kararı almış ve iki ay sonra da Aniston boşanma davası açmıştı.

        6

        Çiftin boşanmasında gerekçe olarak, Pitt'in Aniston'u aldatma iddiaları gündeme gelmişti.