Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Bradley Cooper: Rol kesiyorduk!- Magazin haberleri
        1

        Ünlü şarkıcı Lady Gaga ve oyuncu Bradley Cooper'ın, 2019 yılındaki Oscar töreninde birlikte şarkı söylerken aşk dolu bakışmaları uzun süre konuşulmuştu. Hatta Cooper'ın, bu olay sonrası model Irina Shayk (35) ile ilişkisi bitmişti.

        2

        "ROL KESİYORDUK"

        Cooper, Gaga ile başrolü paylaştığı 'Bir Yıldız Doğuyor' (A Star Is Born) filmi sonrası çıkan aşk dedikoduları hakkında ilk kez konuştu.

        Vanity Fair'in haberine göre; Ünlü aktör, "Rol kesiyorduk. Canlı yayında şarkı söylemekten korktuğum için bunu filmden bir sahne gibi çıkarmaya çalıştık." açıklamasını yaptı.

        3

        "İNSANLARIN İNANMASINI İSTEMİŞTİK"

        Daha önce Elle Dergisi'ne röportaj veren Lady Gaga, Oscar ödül törenindeki yakınlaşmalarının sadece rol gereği olduğunu itiraf etmişti. İkilinin, aralarındaki duygusal yakınlığın insanların aklında soru işareti bırakmasını planladığı öğrenilmişti.

        Gaga, çıkan dedikodulardan neredeyse bir yıl sonra, konuyla ilgili, "İnsanların birbirimize aşık olduğumuza inanmasını istemiştik." açıklamasını yapmıştı.

        4

        "HER ŞEYİ PLANLAMIŞTIK"

        Röportajında basının şapşal olduğunu dile getiren Gaga, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Bir aşk hikayesi yarattık. Oyuncu ve şarkıcı olarak tabii ki insanların aşık olduğumuza inanmasını istedik. Oscar ödüllerinde de o aşkı hissetmelerini istedik. O gece ekranlara o şekilde çıkmak istedik ve bunun için günlerce çalıştık. Her şeyi planlamıştık. Sanırım bayağı iyi iş çıkardık.

        5

        O SORUYA DAYANAMADI

        Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz senelerde de Las Vegas'da bir konser vermişti. Şarkı aralarında bazı dinleyiciler Lady Gaga'ya seslenerek, Bradley Cooper'ın nerede olduğunu sormuştu.

        6

        HAYRANLARINA KÜFRETTİ

        Bunun üzerine Lady Gaga, öfkesine hakim olamayarak, tam da Oscar töreni gecesi Bradley Cooper ile seslendirdiği "Shallow" şarkısına başlamadan önce hayranlarına küfür içeren bir cevap vermişti.

        Lady Gaga, şarkısına başlamadan önce hayranlarına, "Ya kibar olun ya da ... gidin!" diye seslenmişti.

        7

        2019'DA AYRILMIŞLARDI

        Öte yandan ünlü Rus model Irina Shayk, ABD'li oyuncu Bradley Cooper ile 2019 yılında ayrılmıştı. İkilinin ayrılık nedeni olarak ise; Şarkıcı Lady Gaga gösterilmişti.

        "A Star Is Born" filmindeki rol arkadaşı Lady Gaga ile Bradley Cooper hakkında çıkan aşk dedikoduları uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.

        8

        YENİDEN BARIŞTILAR

        Lea adında kızları bulunan ve üç yıl önce birlikteliklerine son veren ünlü aktör Bradley Cooper ve Rus model Irina Shayk'ın birkaç gün önce barıştığı ileri sürülmüştü. Cooper ve Shayk, geçtiğimiz hafta sonu ABD'nin New York kentinde kol kola yürürken görüntülenmişti.

        ESKİ SEVGİLİSİNİN KOLUNA GİRDİ

        İkilinin, Manhattan'da yaptığı samimi yürüyüşte Irina Shayk'ın eski sevgilisi Bradley Cooper'ın koluna girmesi, biten aşkın yeniden başladığı yorumlarını da beraberinde getirmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ