Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Bridget Malcolm: Göğüs bedenim nedeniyle Victoria's Secret'tan kovuldum! - Magazin haberleri
        1

        Eski Victoria's Secret modeli Bridget Malcolm, bir zamanlar tanıtımında boy göstediği marka hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Malcolm, 2016'daki defilede bir model olarak yaşadıklarını ve neden 2017 yılındaki şov için geri istenmediğini anlattı.

        2

        29 yaşındaki Avustralyalı model, yayınladığı bir TikTok videosunda 2016 defilesi için 30A beden sütyen giydiğini söyleyerek, "Aslında benim bedenim 34B idi ve benim için sağlıklı olan ölçü oydu" ifadelerini kullandı.

        3

        "BEDENİMİN İYİ GÖRÜNMEDİĞİNİ SÖYLEDİ"

        Daha sonra, 30B'lik sütyen bedenine çıkması nedeniyle markanın eski CEO’su Ed Razek tarafından 2017 defilesinden çıkarıldığını açıkladı. Malcolm, "Ed Razek bedenimin yeterince iyi görünmediğini söyledi" diye konuştu.

        4

        YENİ BİR DÖNEME GİRDİ

        Öte yandan güzellik kalıplarının dışına çıkmayı reddettiği için uzun yıllar boyunca eleştiri alan Victoria's Secret'ta yeni bir döneme girdi.

        5

        Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Nick Jonas'ın eşi Hint asıllı oyuncu Priyanka Chopra ile eşcinsel olduğunu yıllar önce açıklayan futbolcu Megan Rapinoe'nin, firmanın yeni yüzü olduğu belirtilmişti.

        6

        Firma yetkililerinin Page Six'e yaptığı açıklamaya göre; Firmanın tanıtım yüzü olan modeller, iç çamaşırları içinde poz vermeyecek. Bunun yerine kendini yenileyen firmanın ya podcast yayınlarında ya da reklam materyallerinde görünecek.

        7

        "UZUN ZAMAN ÖNCE DEĞİŞMELİYDİK"

        Geçtiğimiz şubat ayında firmada çalışmaya başlayan Martin Waters, bundan sonra erkeklerin değil, kadınların istediği gibi olması gerektiğini söylemişti.

        Waters, "Uzun zaman önce değişmemiz gerektiğini biliyordum. Biz ekip olarak firmanın kontrolünü daha yeni ele aldık" ifadelerini kullanmıştı.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ