Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Britney Spears geri döndü: Şoktayım! - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz haftalarda nişanlısı Sam Asghari ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Britney Spears, ardından milyonlarca dolar değerinde olduğu konuşulan yeni bir malikane satın almıştı. Yaşananlardan sonra sürpriz bir şekilde Instagram hesabını kapatan Spears, geri döndü.

        2

        "ŞOKTAYIM"

        Sosyal medya hesabını aktif hale getiren Britney Spears, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Spears, malikanesinde yer alan havuzun başında renkli bikinisiyle objektif karşısına geçti.

        Yeni fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan ünlü şarkıcı, gönderisine şu notu düştü:

        Henüz balayına çıkamadım... Aynı anda hem evlendim, hem de yeni bir eve taşındım. Bu, yapılacak en akıllıca şey değil. Çok garip, uyanıyorum ve her şey yeni... Yeni havuz, yeni mutfak, yeni yatak... Sanırım şoktayım! Bazı şeyleri çözüyorum... Kesinlikle dışarıda olmayı seviyorum ama aynı zamanda içeride olmayı da seviyorum. Değişim harika... 'Havalı' olmadığım için evet, paylaşmaya devam edeceğim. Bu beni yolda tutuyor. Havuzuma güzel bir dalış yaptım. Çok parlak ve bir kaydırağı var. Şimdiye kadar dört kez aşağı kaydım. Fazlasıyla hızlı! Saçlarımı kestim ve kocam bana biftek yaptı... Hayat güzel...

        3

        "EVLENDİK, MUHTEŞEM BİR GÜNDÜ"

        Öte yandan Spears, düğünden sonra yaptığı paylaşımda "Yaptık, evlendik! Muhteşem bir gündü! Sabah çok gergindim. Panik atak geçirdim ve sonra toparladım. Evimizi tam anlamıyla bir rüya şatosuna dönüştüren ekip harikaydı. Tören bir rüyaydı ve parti daha da güzeldi. Düğünümüze bir sürü inanılmaz insan geldi ve ben hala şoktayım." ifadelerine yer vermişti.

        4

        DÜĞÜNE ZORLA GİRMEYE ÇALIŞTI

        Ayrıca düğünde ilginç bir olay yaşanmıştı. Spears'ın eski eşi Jason Alexander, töreni basmıştı. Şarkıcının 2004'te 55 saat evli kaldığı Alexander, Los Angeles'ta düzenlenen düğünü engellemeye çalışmıştı.

        5

        GÖZALTINA ALINDI

        The Guardian'da yer alan detaya göre; O anları sosyal medya hesabından canlı yayınlayan Alexander, başka bir bölgede arama kaydı olduğu için de gözaltına alınmıştı.

        "O BENİM TEK EŞİM"

        Yaşananların ardından Jason Alexander'ın polise, "O benin ilk eşim, tek eşim... Düğünü durdurmak için geldim." dediği belirtilmişti.

        6

        "İĞRENÇ DAVRANIŞI NEDENİYLE TUTUKLANDI"

        Britney Spears'ın avukatı Mathew Rosengart ise USA Today'e yaptığı açıklamada, "Jason Alexander, elleri kelepçeli olarak gözaltına alındı ​​ve iğrenç davranışı nedeniyle tutuklandı. Olması gerektiği gibi, yasaların en kapsamlı şekilde yargılanmasını sağlamak için kolluk kuvvetleriyle yakın çalışmayı dört gözle bekliyorum. Neyse ki Britney güvende..." şeklinde konuşmuştu.

        7

        İLK EVLİLİĞİ 55 SAAT SÜRDÜ

        Britney Spears, daha önce iki kez evlenip, boşanmıştı. Jason Allen Alexander ile 2004'te yaptığı ilk evliliği sadece 55 saat sürmüştü.

        8

        2007'DE BOŞANDI

        Spears, ikinci evliliğini ise dansçı Kevin Federline ile yapmıştı. İkilinin bu birliktelikten Sean Preston ve Jayden adında iki erkek çocukları olmuştu. Çiftin 2004'te başlayan evliliği ise 2007'de "şiddetli geçimsizlik" sebebiyle sona ermişti.

        Spears, ayrılık sürecinde bunalıma girmiş ve kendisini alkol ile gece hayatına vermişti. Bu sebeple mahkeme, iki çocuğu babalarına verme kararı almıştı.

        Spears, ardından uyuşturucu madde kullanımı şüphesiyle hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü şarkıcının akıl ve ruh sağlığı ise ilerleyen süreçte eski günlerine geri dönmüştü.

        Fotoğraflar: Instagram, Backgrid USA, AP

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ