Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Britney Spears’tan üzücü haber - Magazin haberleri
        1

        Britney Spears, müziğe ara verdiğini açıklamış ancak bunun ne kadar süreceğini belirtmemişti. Şimdi, Spears’ın vereceği aranın 10 yıldan uzun sürebileceği konuşuluyor.

        2

        Ruh sağlığı sorunlarına odaklanmak için şubat ayında Las Vegas gösterilerini iptal eden 37 yaşındaki Amerikalı şarkıcı, bir süre psikolojik tedavi görmüştü.

        3

        Şarkıcının hayranları onu yeniden sahnelerde görmek için sabırsızlansa da Spears’a yakın kaynaklar onun sahneye dönebilecek durumda olmadığını açıkladı.

        4

        Heat dergisine konuşan bir kaynak, “Britney sahne performanslarına uzun bir süre ara verme kararı aldı. Tabii ki bu çok zor bir karardı, çünkü sahnede olmayı ve hayranlarıyla bir arada olmayı seviyor, ama aynı zamanda bunun atması gereken bir adım olduğunu da biliyor” dedi.

        5

        Spears’a yakın kaynaklar, “Britney, hayatının kontrolünü tekrar eline almak istiyor, kendine bakabilme kabiliyetini kanıtlayarak yaşamak istiyor” dedi.

        Britney Spears, geçen hafta hayranlarına hayatında bir geçiş sürecinde olduğunu söyleyerek, “Umarım beni unutmadınız” demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ