Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Bu burçlara ser verin ama sır vermeyin! İşte en dedikoducu burçlar
        1

        Eğlenceli görünen dedikodu zamanla insanların size olan güvenini azaltıyor. Peki, hangi burçlar dedikoducudur? Hangi burçlara sır vermemek gerekir? İşte merak edilen soruların yanıtları...

        2

        KOVA BURCU

        Aldığı bilgileri paylaşmaktan hoşlanan kova burcu düzenli olarak dedikodu yapmasa da dedikodusu yapılacak konuları asla boş geçmez. Bir kova burcu olan gerçek arkadaşınız var ise sırrınızı saklayabilir.

        3

        BAŞAK BURCU

        Her şeyin kusursuz olmasını isteyen başak burçları her şeyi eleştirir. Çok seçici davranan başak burçları, herkesin hakkında olur olmadık yerlerde kırıcı cümleler kurabilir. Çünkü bu burçlar başkalarının arkalarından konuşunca kendilerini daha üstün hissederler.

        4

        İKİZLER BURCU

        Dedikodu aleminin en başarılı isimlerindendir. Başkalarının hakkında konuşmayı ya da yanlış söylentiler yaymaya bayılırlar. Çünkü onlar başkalarının hayatlarını ters düz ettikleri zaman haz alırlar. Kimsenin ne düşündüğünü umursamayan İkizler burcu, her zaman eğlence için kendi bildiğini okur.

        5

        AKREP BURCU

        Eğer bir akrep burcunu aşağı çekmeye çalışıyorsanız intikamı acı olacaktır. Akrep burçları intikam almak istedikleri kişiler hakkında yalan söylentiler ve kötü dedikoduları ortaya atarlar. Eğer hakkınızda her şeyi bilen bir akrep burcu tanıdığınız var ise, ona karşı dikkatli olun.

        6

        DEDİKODU YAPMAYAN BURÇLAR

        Koç, Boğa, Terazi, Yay, Oğlak, Kova ve Balık duygularıyla yaşadıkları için insanların arkasından konuşmazlar. Dedikodu yerine kişinin yüzüne söylemeyi tercih ederler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ