Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bugün toplu taşıma ücretsiz mi, bedava mı? 31 Temmuz 2022 Pazar KPSS sınavı günü otobüs, metro, metrobüs, marmaray ve tramvay bedava mı, ücretsiz mi hizmet veriyor?
        1

        KPSS sınavı günü toplu taşıma tarifesi, sınava katılım sağlayan adaylar ve yakınları tarafından araştırılıyor. Kamuda memur olma hayaliyle sınava katılım sağlayan adaylar Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri olmak üzere 2 farklı oturumda ter döküyor. ÖSYM tarafından düzenlenen büyük sınavlarda otobüs, metro ve metrobüs gibi toplu taşıma araçları ücretsiz olarak hizmet veriyor. Bu bağlamda 31 Temmuz gününün gelişiyle birlikte "KPSS sınav günü bugün toplu taşıma ücretsiz mi?" sorusu gündeme geldi. İşte, 31 Temmuz toplu taşıma tarifesi...

        2

        KPSS SINAVI GÜNÜ TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

        KPSS Lisans sınavı 31 Temmuz 2022 Pazar günü uygulanıyor. Otobüs, metro, metrobüs ve marmaray gibi toplu taşıma araçları KPSS Sınav Giriş Belgeleri'ni gösteren öğrencilere ve sınavda görev alan öğretmenlere sınavdan 2 saat önce ve 2 saat sonra ücretsiz hizmet verecek.

        3

        KPSS LİSANS SINAVI SAAT KAÇTA BİTECEK?

        Genel yetenek ve genel kültür oturumu saat 10.15'te başladı, sınavda 120 soruya karşılık adaylara 130 dakika süre verilecek. Sınav 12.30'da sona erecek.

        Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) 14 Ağustos'ta saat 10.15'te; ÖABT İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri Alanı Sınavı ise 14.45'te yapılacak.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ