Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bülent Ersoy'dan Banu Alkan'ın o sözlerine yanıt - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; diva Bülent Ersoy ve Selin Ciğerci, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde sevenleriyle buluştu.

        2

        "HERKES HADDİNİ BİLECEK"

        Tanju Babacan imzalı elbisesiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Ersoy, "Millet 250 bilet satamazken şu an burada iğne atılsa yere düşmeyecek. 50 sene sonra, yani ilk sahneye çıktığım dönemdeki ihtişamı tekrar tatmam çok önemli. Biletli müşteriyi buraya getirmek zor. Hazır müşteriye herkes okur. Herkes haddini bilecek!" dedi.

        3

        Azerbaycan'dan gelen bir hayranı Bülent Ersoy'a yaklaşık 100 bin dolar değerinde olduğu öğrenilen zafir ve pırlantaya sahip bir yüzük hediye etti.

        4

        "ÇOK PAHALI BİR HEDİYE BU"

        Yüzüğün fiyatını soran muhabirlere Ersoy, "O şimdi burada söylenmez ama bana değmez mi? Bu yüzük bayağı para eder. Sağ olun. Çok pahalı bir hediye bu" yanıtını verdi.

        5

        Ersoy, Banu Alkan'ın "Bülent Hanım'a ıstakoz yedirmeyi ben öğrettim" açıklamasına şu sözlerle yanıt verdi:

        6

        "O İHTİŞAMLI BİR HAYAT YAŞADI"

        O daha çok gençtir benden. Bana nasıl öğretmiş bilemedim. Kötülükle söylememiştir. O lezzetini bilir. Onun yaşı kaç, benim yaşım kaç. O bence latife yapmıştır. O gerçekten ihtişamlı bir hayat yaşadı. Damak zevkini bilir.

        7

        Taktığı pahalı marka takılar üzerinden şarkıcı Hadise'ye gönderme yapan Bülent Ersoy, şunları söyledi:

        8

        "HADİSE İLE GURUR DUYUYORUM"

        Bak yavrum. Sen bir tane taktın ama anan 10 bin tane taktı. Ben Hadise ile gurur duyuyorum. O kadar iyi huylu bir çocuktur ki... Ben anası olarak daha iddialıyım ama o da iyi taşıdı takıları. Bu yıl pek bir zıplama yaptı. Tebrik ve takdir ediyorum onu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ