Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Bülent Korkmaz: Bambaşka iki yarı oynadık - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        Süper Lig'in 10. haftasında evinde Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan Antalyaspor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz maç sonrasında açıklamalar yaptı.

        Korkmaz'ın açıklamaları şöyle:

        "Bambaşka iki yarı oynadık. Her türlü riski göze aldık. Pozisyona giriyoruz, atamıyoruz, zorlanıyoruz. İkinci yarıdaki oyun beni daha da ümitlendirdi. Artık yapacağımız başka bir şey yok, sonraki maçlarda konsantrasyon olarak iki yarıyı da aynı oynamak gerekiyor."

        BASIN TOPLANTISI

        Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, üç haftadır ligde bireysel hatalardan gol yiyip mağlup olduklarını dile getirdi.

        Bu durumun kendilerini üzdüğünü kaydeden Korkmaz, "Beşiktaş maçının ilk ve ikinci yarısı bambaşka bir oyun vardı. Bu reaksiyon beni çok mutlu etti ve umutlandırdı. Her maçı, Beşiktaş karşılaşmasının ikinci yarısındaki mücadelemiz gibi oynamamız gerekiyor. İstediğimizi oyun olarak aldık, sonuç olarak alamadık. Bu geçiş sürecini gelecek hafta Rize maçını kazanarak atlatacağız." ifadelerini kullandı.

        Korkmaz, mağlubiyetten dolayı Antalyaspor taraftarından özür diledi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ