Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Bülent Korkmaz: "Geliştirmemiz gereken yönler var" - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        Teknik direktör Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamada bulundu. Takımın özellikle ikinci yarıda geri yaslanmasını değerlendiren Korkmaz, koşu mesafelerine bakıldığında ligde en çok koşan ekiplerden biri olduklarını söyledi. Korkmaz, "Ben de geri yaslanmayı istemiyorum. Ne kadar geri yaslanırsanız yaslanın doğru pozisyon almazsanız kaybedersiniz. Eksi yönlerimizin üzerine çalışıyoruz. İleride bize problem çıkarabilir. Fizik ve kondisyon olarak iyi durumdayız" dedi.

        "RAKİBİMİZİN BAL'DA OYNAMASI KONSANTRASYONUMUZU DÜŞÜRMEYECEK"

        Türkiye Kupası üçüncü tur maçında karşılaşacakları Karadeniz Ereğli Belediyespor'u da değerlendiren Korkmaz, rakiplerinin Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) oynamasının konsantrasyonlarını düşürmeyeceğini vurguladı. Korkmaz, "Oynatmadığım oyunculara şans vereceğim. Maç tempolarını yükseltmek istiyoruz. Rakibe saygı göstermezseniz sahada gereken cezayı görürüsünüz. Suni çim, farklı top ve deplasman olmasına rağmen konsantre olacağız" diye konuştu.

        REKLAM

        "GENÇ OYUNCULARIN OYNAMASI BENİ MUTLU EDİYOR"

        Ligde son dönemde genç oyunculara şans verilmesinden mutlu olduğunu kaydeden Korkmaz, "Genç oyuncular alt liglerde daha fazla şans bulmalı. Genç oyuncuların önceliği, ilk oynayacağı yer alt ligler olmalı. Daha güçlü ve kaliteli hale gelir" dedi. Antalyaspor'un büyük bir camia olduğunu söyleyen Korkmaz, "Sürekli Süper Lig'de olan ve hedefleri olan bir takım olmalı. Bunun üzerine transfer politikaları izlenmeli" ifadelerini kullandı.

        "VAR HAK EDENİN HAKKINI VERDİ"

        Bu sezon Süper Lig'de ilk defa uygulanan Video Hakem Sistemi (VAR) hakkında değerlendirmelerde bulunan Korkmaz, "Hak edenin hakkını verdi. Oyun akıcı olduğu için sistem daha da akıcı hale gelmeli. Zamanla daha iyi olacaktır" dedi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ