Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Burak Özçivit-Fahriye Evcen çiftinin Boğaz turu - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oğulları Karan'ı evde bırakan Burak Özçivit-Fahriye Evcen çifti, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi.

        2

        Sokağa çıkma yasağının olduğu hafta sonunda arabayla Boğaz turu yapan Özçivit ve Evcen, kendilerine kahve alıp bir süre denize bakarak kar yağışının keyfini çıkardı.

        Özçivit, set nedeniyle izinli olduklarını söyledi.

        3

        Çift, daha sonra Özçivit'in Riva'daki dizi setine beraber gitti.

        Muhabirleri karşısında görünce şaşıran Burak Özçivit, "Sete beraber girmeyelim. Buraya kadar geldiniz mi?" diyerek espiri yaptı.

        4

        "HAVA SOĞUK"

        Evcen, "Karan'ı yavaş yavaş alıştıracağınızı söylemiştiniz. Burak Bey'in setine gelerek Karan'ı mı alıştırmaya çalışıyorsunuz?" sözlerine, gülerek "Hava soğuk, üşümeyin" demekle yetindi.

        5

        Geçtiğimiz günlerde eşi Burak Özçivit ile Nişantaşı'nda objektiflere takılan Fahriye Evcen, oğlu Karan'ın yılbaşında evin neşesi olduğunu anlatmıştı.

        Oyuncu, "Karan, geçen sene çok küçüktü. Hiçbir şey anlamamıştı. Bu yıl kuzeniyle çok oyun oynadı, evin neşesiydi" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "EKRANLARA DÖNMEYİ DÜŞÜNÜYORUM"

        Evcen, ayrıca, ekranlara dönmek istediğini şu sözlerle ifade etmişti:

        Netleştiğinde söylemek daha doğru. Dönmeyi düşünüyorum ama net bir şey yok. Çalışan anne nasıl olacak ben de bilmiyorum ama bakıp, göreceğiz. Bir şekilde o tempoya alışacağım.

        7

        "YORUMLARA BAKMIYORUZ"

        Muhabirlerin "Instagram paylaşımlarınıza gelen bazı kötü yorumlar sizi etkiliyor mu?" sorusuna yanıt veren Burak Özçivit ise "Canımız nasıl istiyorsa onu paylaşıyoruz, yorumlara bakmıyoruz" açıklamasını yapmıştı.

        8

        Fahriye Evcen ve Burak Özçivit

        9

        Fahriye Evcen ve oğlu Karan

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ