Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Burcu Esmersoy'dan şaşırtan hamle! Eski kayınvalidesini sildi - Magazin haberleri
        1

        Ünlü sunucu Burcu Esmersoy ile işadamı Berk Suyabatmaz, yaklaşık bir sene önce ABD'nin New York Başkonsolosluğu’nda hayatlarını birleştirmişti. Ancak çift, geçtiğimiz aylarda anlaşmalı olarak evliliklerini sonlandırmıştı.

        2

        Suyabatmaz, Burcu Esmersoy ile boşanmasının ardından şu açıklamayı yapmıştı:

        3

        Tatsızlıklar başlayınca yürümüyor. Onun dışında ne aldatma, ne başka bir şey söz konusu değil. Çok medeni bir şekilde ayrıldık. Her zaman yanında olurum, o da benim yanımda olur ama evlilik zor iş.

        4

        "EVLİLİK BANA GÖRE DEĞİL"

        Sunucu, evliliğin kendisine göre olmadığını itiraf etmişti. Esmersoy, "İlişkilerimde kavga ederken haksız olduğum halde üste çıkmaya çalıştığım oldu. Genelde o tartışmalarda bir telefon kırılıyor. Ya benimki, ya onunki..." açıklamasını yapmıştı.

        5

        ŞAŞIRTAN HAMLE

        Berk Suyabatmaz'la 15 ay evli kaldıktan sonra dostça ayrılan Burcu Esmersoy, sosyal medya hesabından eski eşinin annesi Nuray Suyabatmaz'ı silmesiyle gündeme geldi.

        6

        Esmersoy'un eski eşini hala takip etmesi ise kafaları karıştırdı.

        7

        SÜRPRİZ YAKINLAŞMA

        Öte yandan Burcu Esmersoy'un eski eşi Berk Suyabatmaz'ın Berrak Tüzünataç ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Çift, geçtiğimiz günlerde aynı mekanda görüntülenmişti.

        8

        "BENİ HİÇ İLGİLENDİRMEZ"

        Bir davate katılan Esmersoy ise konuyla ilgili, "İki bekar insan, eğer ilişkileri varsa beni hiç ilgilendirmez" ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ