Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Burcu Esmersoy: Evlilik bana göre değil - Magazin haberleri
        1

        Ünlü sunucu Burcu Esmersoy ile işadamı Berk Suyabatmaz geçtiğimiz yıl ABD'nin New York Başkonsolosluğu’nda hayatlarını birleştirmişti. Ancak çift, sürpriz bir şekilde Eylül ayında boşandı.

        2

        YouTube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk olan Burcu Esmersoy, kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.

        3

        Geçtiğimiz günlerde Berk Suyabatmaz ile yollarını ayıran sunucu, evliliğin kendisine göre olmadığını itiraf ederek, şu ifadeleri kullandı:

        4

        "GENELDE O TARTIŞMALARDA BİR TELEFON KIRILIYOR"

        İlişkilerimde kavga ederken haksız olduğum halde üste çıkmaya çalıştığım oldu. Genelde o tartışmalarda bir telefon kırılıyor. Ya benimki, ya onunki...

        5

        AŞK İDDİASI

        Sunucunun geçtiğimiz günlerde Tamer Karadağlı ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Esmersoy, konuyla ilgili şunları söylemişti:

        6

        "KÖPEK GİBİ ÇALIŞIYORUM"

        'Yakalandılar' gibi garip cümleler kuruluyor. Ya köpek gibi çalışıyorum! Tamer Karadağlı ile aynı güne gelen setimiz vardı. Afyon’a gitmemiz gerekiyordu. İşimiz biter bitmez İstanbul’a dönerken dinlenme tesisinde çekilmiş bir video, lavabo ihtiyacımı karşıladım. Ben iş yapamayacak mıyım?

        7

        SÜRPRİZ YAKINLAŞMA

        Öte yandan Burcu Esmersoy'un eski eşi Berk Suyabatmaz'ın ise Berrak Tüzünataç ile aşk yaşadığı iddia ediliyor. Çift, geçtiğimiz günlerde aynı mekanda görüntülenmişti.

        8

        "BENİ HİÇ İLGİLENDİRMEZ"

        Bir davate katılan Esmersoy ise konuyla ilgili, "İki bekar insan, eğer ilişkileri varsa beni hiç ilgilendirmez" ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ