Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Burcu Özberk karantina sonrası tatilde! - Son dakika magazin haberleri
        1

        Ünlü oyuncu Burcu Özberk, geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanmıştı. Testi pozitif çıkan Özberk, "Hiç koronaya yakalanmadım' diye şaşırıyordum, testim pozitif çıktı. Ben biraz ağır atlatıyorum. Vakalar gerçekten artmış, kendinize dikkat edin." demişti.

        2

        KARANTİNA SONRASI TATİLDE

        Evinde istirahat etmesinin ardından hastalığı atlatan ünlü oyuncunun karantinası bitti. Burcu Özberk, koronavirüsü yenmesinden sonra soluğu tatilde aldı.

        3

        TEKNE POZU

        Denizin ve güneşin tadını çıkaran Özberk, yeni fotoğraflarını da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Tekne turuna çıkan Burcu Özberk, siyah mayosu ile verdiği pozları Instagram'dan paylaştı. Takipçileri Özberk'in gönderilerini beğeni yağmuruna tuttu.

        4

        Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış simaları tatillerini sürdürüyor. Bazı isimler Ege ve Akdeniz koylarında deniz ile güneşin tadını çıkarırken, kimi de tercihini yurt dışından yana kullandı. İşte ünlülerden renkli kareler...

        5

        GÜLCAN ARSLAN

        Oyuncu Gülcan Arslan, tatilden yeni fotoğrafını paylaştı. Siyah iddialı bikinisiyle poz veren Arslan, "Söylenecek bir şey yok!" dedi.

        6

        SEREN SERENGİL

        Seren Serengil, sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile soluğu Muğla'da aldı.

        7

        İREM DERİCİ

        Geçtiğimiz günlerde koronavirüsü yenen ünlü şarkıcı İrem Derici de havuz kenarında verdiği pozu Instagram'dan paylaştı.

        8

        DEMET ŞENER

        Eski manken Demet Şener de siyah mayosuyla objektif karşısına geçti. Güneşin keyfini çıkaran Şener, havuz pozunu takipçileriyle paylaştı.

        9

        MELİSA DÖNGEL

        Genç oyuncu Melisa Döngel, Çeşme'de tatil yapıyor.

        10

        Tatilinden renkli kesitleri sık sık takipçileriyle paylaşan Döngel, son olarak pembe bikinili fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

        11

        IVANA SERT

        Geçtiğimiz yıl Sezer Dermenci ile evlenen modacı Ivana Sert ise bir süre Yunanistan'da tatil yaptı.

        12

        Sert'in son durağı ise Fethiye oldu. 42 yaşındaki eski mankenin fiziği takipçilerinden tam not aldı.

        13

        DEREN TALU

        Defne Samyeli'nin 25 yaşındaki kızı Deren Talu da Çeşme'de müdavimlerinden.

        14

        Talu sık sık renkli fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşıyor.

        15

        ŞEYMA SUBAŞI

        Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile ilişkisine bir şans daha veren Şeyma Subaşı da şu sıralar sevgilisiyle birlikte Göcek'te tatil yapıyor.

        16

        SAMAR DADGAR

        Şarkıcı Özcan Deniz'in modacı sevgilisi Samar Dadgar da Alaçatı'da tatil yapıyor. Siyah mayosuyla objektif karşısına geçen Dadgar, verdiği pozu sosyal medya hesabından yayınladı.

        17

        SEREL YERELİ

        Oyunculuğa ara verip, müzik ile ilgilenen Serel Yereli, Londra'ya yerleşmişti. Tatil yapmak için İzmir'e gelen Yereli, mavi renkli bikinisiyle objektif karşısında poz verdi.

        18

        CANSU DERE

        Başrolünde yer aldığı dizinin final yapmasının ardından sezonu açan Cansu Dere, tatiline kaldığı yerden devam ediyor. Sıcak havanın ve denizin keyfini çıkaran ünlü oyuncu, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

        19

        Bikinisiyle objektif karşısına geçen Dere, yeni fotoğrafını Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmedi. Sahilde gökkuşağının önünde boy gösteren Cansu Dere'nin fit hali dikkatlerden kaçmadı.

        20

        EDA TAŞPINAR

        Müdavimi olduğu Yunanistan'ın Mikonos Adası'nda keyifli vakit geçiren Eda Taşpınar'dan yeni fotoğraf geldi. Sosyetik güzel, beyaz mayosu, aynı renk kimonosu ve mavi kemeri ile objektif karşısına geçti.

        21

        NURGÜL YEŞİLÇAY

        Nurgül Yeşilçay, sevgilisi Necati Kocabay ile birlikte Marmaris'te deniz, kum ve güneşin tadını çıkarıyor. Kavurucu sıcaktan bunalan Yeşilçay, bikinisiyle objektif karşısına geçti. Uzandığı anları Instagram'dan paylaşan ve yüzünü de havluyla kapatan Nurgül Yeşilçay, gönderisine, "Çok sıcak!" notunu düştü.

        22

        NİLPERİ ŞAHİNKAYA

        Nilperi Şahinkaya da tatil sezonunu Bodrum'da açtı. Pembe bikinisiyle poz veren ünlü oyuncu, fotoğrafını Instagram'dan takipçileriyle paylaştı.

        23

        HATİCE ŞENDİL

        Oyuncu Hatice Şendil de yapımcı eşi Burak Sağyaşar ile birlikte tatile çıktı. Denizin ve güneşin keyfini çıkaran Şendil, beyaz mayosuyla verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.

        24

        YASMİN ERBİL

        Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in oyuncu Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, Çeşme'de tatil yapıyor. Yeşil bikinisini kot şort ile kombinleyen 26 yaşındaki Erbil, çekilen fotoğrafını "Ben galiba bu yaz Çeşme'ci oldum." ifadeleriyle yayınladı.

        25

        DİLAN ÇİÇEK DENİZ

        İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile evlilik hazırlığı yapan oyuncu Dilan Çiçek Deniz, sevgilisiyle tatil yapıyor.

        26

        Güneşin ve denizin tadını çıkaran Deniz, tatil pozlarını takipçileriyle paylaştı.

        27

        HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE

        Sezonu Bodrum'da açan oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, mayokinisiyle objektif karşısında poz verdi.

        28

        SELİN ŞEKERCİ

        Ünlü oyuncu Selin Şekerci, tatil için soluğu Muğla'da aldı. Bozburun'a giden Şekerci, objektif karşısında verdiği pozları da sosyal medya hesabından yayınladı.

        29

        ÖZLEM YILDIZ

        Bodrum müdavimi olan Özlem Yıldız, bu seneyi de Bardakçı Koyu'nda açtı.

        Sinan Serter ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Demir ile tatil yapan 41 yaşındaki sunucu fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

        30

        TÜRKÜ TURAN

        Oyuncu Türkü Turan, tatil sezonunu Muğla'da açtı. Bikinisinin üzerine pareo giyen ünlü isim, objektif karşısında verdiği pozları sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

        Turan, gönderisine, "Doğal ortamına kavuşmuş mutlu bir birey." ifadelerini not düştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ