Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burdur merkez ve 3 ilçede kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtan kişi yada kişilerin vatandaşların iyi niyetlerini suistimal etmek suretiyle dolandırıcılık yaptıkları şikayetleri üzerine Valilik’ten uyarı geldi.

        Burdur Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, Burdur Merkez, Bucak, Gölhisar ve Karamanlı İlçelerine bağlı köylerde yaşayan bazı muhtarları ve vatandaşları arayan telefon dolandırıcılarının, kendilerini karakol komutanı olarak tanıtarak vatandaşlardan verdikleri hesap numaralarına para yatırmalarını istedikleri yönünde duyumlar alındığı bildirildi. Açıklamada " Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması açısından ‘asker, polis, savcı’ vb. adla telefonla arayarak para, kontör isteyen kişi veya kişilere itibar etmemesi, kimlik bilgilerini, kredi kartı veya banka hesap bilgilerini vermemeleri gerekmektedir. Bu tür telefonlara muhatap olan vatandaşlarımızın en kısa süre içerisinde güvenlik güçlerimizle irtibata geçmesi, bu kişilerin yakalanması açısından son derece önem taşımaktadır” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler