Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burdur’da Gençlik ve Spor Bakanlığı İl Müdürlüğü bünyesinde işe alınacak 15 kişilik kontenjan için 3 bin 728 kişi başvurdu.

        Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde illerde alınacak personel alamı ilanı yapıldı. GSB personel alımı başvuruları 11 Şubat ve 15 Şubat tarihleri arasında İŞKUR Müdürlüğünce alındı. İŞKUR’da uzun kuyruklar oluşurken binlerce kişi iş umuduyla kayıt oldu. İŞKUR üzerinden yapılan başvurularda ise 2 kişilik temizlik görevlisi için 2 bin 990 kişi başvuru yaptı. 3 kişilik engelli kadrosu için 191, 2 kişilik eski hükümlü kadrosuna 34, 4 kişilik güvenlik görevlisi kadrosuna 452 kişi, 2 kişilik cankurtaran kadrosuna 22 ve 2 kişilik havuz suyu operatörlüğüne ise 39 kişi başvuru yaptı. Toplamda 15 kişilik kadroya 3 bin 728 kişi başvuru yaptı.

        Başvuru işlemlerini tamamlayan adaylar heyecanla kura ve sınav tarihini beklemeye başladı. Başvuru sahipleri arasından kura ile açık iş sayısının 4 katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek adayların belirlenmesi için Noter huzurunda kura çekileceğini açıklayan Gençlik ve Spor il Müdürü Orhan Kemerkaya, 2 kişilik temizlik görevi için 2 bin 990 kişi başvurduğunu söyledi.

        Gençlik Merkezinde yapılan kura çekiminde noter ve yardımcılarının 2 bin 990 kişinin isminin yer aldığı kağıtları tek tek katlaması uzun sürünce Gençlik merkezi çalışanlarından yardım istendi. Görevlilerin çalışmasıyla Noter huzurunda talihliler belirlendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler