Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burdur'un Bucak ilçesi Belediye Meclisi üyesi Hatice Dalgar 31 Mart seçimlerinde Bucak’tan İl Genel Meclis Üyesi olarak bir ilke imza attı. Dalgar, ilk kadın İl Genel Meclis Üyesi olma unvanını kazandı.

        20142019 tarihlerinde Bucak Belediye Meclis üyesi olan ve 31 Mart yerel seçimlerinde İl Genel Meclis Üyesi seçilen Hatice Dalgar, Burdur’da ilk kez seçilen kadın İl Genel Meclis üyesi oldu. İl Genel Meclis Salonu’nda yerini alan Hatice Dalgar, 27 İl Genel Meclis üyelerinin arasında tek kadın üye olarak görev yapacak. Özel İdare Meclis Salonu’nda yapılan ilk meclis toplantısına katılan Hatice Dalgar "Daha önce Belediye Meclis üyeliği görevinde bulundum. Seçimlerde bizlere destek veren herkesi teşekkür ederim" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler