Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burdur Hıfzıssıhha Kurulu tarafından, 2326 Mayıs 2020 tarihleri arasında uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında Salı Pazarı Uzay Çatı altında Pazar kurulmasına karar verildi.

        Burdur Hıfzıssıhha Kurulu tarafından, 2326 Mayıs 2020 tarihleri arasında uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde vatandaşların sebze ve meyve ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilmeleri ve yoğunluk oluşmasının önlenmesi amacıyla karar alındı. Kararda, "İl Merkezinde 20.05.2020 tarihinde Karasenir Mahallesinde, 21.05.2020 tarihinde Emek Mahallesinde ve 22.05.2020 tarihinde Yukarı Pazar Mevkiinde kurulmakta olan pazarların açılmamasına, belirtilen tarihlerde (2022.05.2020 Çarşamba, Perşembe ve Cuma günlerinde) 3 gün süreyle Salı Pazarı Uzay Çatı altında Pazar kurulmasına, kurulacak pazarda daha önce Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile belirlenen bütün tedbirlerin en hassas şekilde Burdur Belediyesi tarafından uygulanmasına, kolluk kuvvetleri tarafından denetlenmesine, ilimiz genelinde faaliyet gösteren berber, kuaför ve güzellik merkezi gibi işyerlerinin çalışma saatlerinin ihtiyaca ve hava sıcaklıklarına bağlı olarak 09.0023.30 arası olarak belirlenmesine karar verilmiştir" denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler