Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)BURDUR'da, ilk defa uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle şehir sessizliğe büründü. Kentte sokağa çıkma yasağını ihlal eden 25 kişiye idari para cezası uygulandı.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından koronavirüs salgını dolayısıyla Ramazan Bayramı süresince tüm Türkiye'de sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağının açıklanmasının ardından Burdur'da ilk defa uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle şehir sessizliğe büründü. Cadde ve sokaklarda sadece polis, jandarma, Vefa Sosyal Destek Grubu ve diğer görevlilerin arabaları yer aldı. Vatandaşlar açık market, bakkal ve fırınlardan ihtiyaçlarını giderip, evlerine döndü.

        Burdur'da sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanmaya başladığı cuma gecesi 00.00'dan itibaren 25 kişiye idari para cezası uygulanırken, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan bir fırıncı ise ehliyetsiz, sigortasız ve vizesiz motosiklete bindiği için idari para cezasına çarptırıldı. Motosiklet trafikten menedilerek otoparka çekildi.DHA-Genel Türkiye-Burdur Mesut MADAN

        2020-05-23 17:52:32

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler