Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bucak Belediyesi ve Kaş Belediyesi işbirliğince hazırlanan kukla tiyatrosu, 14 Ağustos Cuma günü Şirinler Parkında düzenlenecek. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, KaragözHacivat gölge oyunu, canlı performans, tahta bacak ve çeşitli gösterilerin yer alacağı tiyatroya tüm vatandaşları davet etti.

        Emrullah Ünal, ilçede sosyal ve kültürel etkinliklerin devam ettiğini belirterek, “Kaş Belediyesi ile yaptığımız işbirliği çerçevesinde kukla tiyatrosunu halkımızla ve çocuklarımızla buluşturuyoruz. 14 Ağustos Cuma akşamı saat 20.00’de Şirinler Parkında düzenleyeceğimiz etkinliğimizde KaragözHacivat gölge oyunu ve canlı performans, tahta bacak ve çeşitli gösterilerimiz olacak. Kaş Belediyesi tiyatro grubunu Bucak halkımızla buluşturmamıza desteklerinden dolayı Kaş Belediye Başkanımız Mutlu Ultaş’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Tüm halkımızı ve özellikle çocuklarımızı kukla tiyatrosu etkinliğimize davet ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler