Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sadun KILIÇ/AĞLASUN (Burdur), (DHA)BURDUR´un Ağlasun ilçesinde balık tutmak için evden ayrılan kronik şeker ve tansiyon hastası Şaban Belen (61) kayboldu. Jandarma ekiplerince yarı baygın halde bulunan Şaban Belen hastanede tedaviye alındı.

        Burdur´da oturan Şaban Belen bugün sabah saatlerinde Ağlasun´a bağlı Yeşilbaşköy´deki balık üretim havuzlarının bulunduğu bölgeye gelmek için evden ayrıldı. Tekrar eve dönmeyen Şaban Belen´den haber alamayan ailesi kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma ekipleri arama çalışması başlattığı Şaban Belen´in en son yanındaki malzemelerle Yeşilbaşköy´e geldiğini tespit etti.

        Bunun üzerine bölgeye İl Jandarma Komutanlığı´na bağlı arama kurtarma timi yönlendirildi. Özel eğitimli arama köpeği `Çizik´in de katıldığı ekip yaptıkları aramada özel bir balık üretim tesisine ait göletin kıyısında Şaban Belen´e ait ayakkabı, telefon ve diğer malzemeleri buldu. Aramaları bu bölgede yoğunlaştıran ekipler Şaban Belen´i de malzemelerinin bulunduğu noktanın yaklaşık 1 kilometre uzağında, bir bahçenin kurumuş şu kanalı içinde yarı baygın halde buldu.

        Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Belen, Ağlasun Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Belen'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Şaban Belen´in kronik tansiyon ve şeker hastalığı olduğu bildirildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Burdur / Ağlasun Sadun KILIÇ

        2020-08-27 23:31:08

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler