Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)BURDUR'da kamyonetle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 3'ü çocuk 7 kişi yaralandı.

        BurdurAnkara kara yolu Dağ Yolu Kavşağı'nda meydana gelen kazada Osman Baş (35) yönetimindeki 06 DP 5821 plakalı kamyonet ile Songül Kara (46) yönetimindeki 34 GE 8417 plakalı otomobil saat 04.30 sıralarında çarpıştı. Kamyonet sürücüsü Osman Baş'ın yara almadığı kazada otomobil sürücüsü Songül Kara ile aynı araçta bulunan eşi Hüsnü Kara (50) ve çocukları Nursima (5), Musab (7), Abdulkadir (9), Faika (23) ve Esmanur (16) yaralandı.

        Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi´ne götürülerek tedaviye alındı. Kamyonet sürücüsü Osman Baş, "Ben normal bir hızla gidiyordum. Dağ yolundan anayola çıkan araca vurdum. Fren yapmama rağmen kurtaramadım" dedi.

        Kamyonet sürücüsü Osman Baş ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.DHA-Güvenlik Türkiye-Burdur Mesut MADAN

        2021-06-13 08:04:30

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler