Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Can pazarı! Kime yetişeceklerini şaşırdılar

        Bursa'da kamyonun arkadan çarpmasıyla kontrolden çıkan kamyonet, 3 lise öğrencisi yayanın arasına dalıp, 2 aracın üzerine uçtu. Kazanın ardından öğrencilerden 2'si yola savrulurken, 1 öğrenci ise kamyonet ile araçların arasında sıkıştı.

        İHA'nın haberine göre kaza, Gürsu Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki kamyonete bir kamyon arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan kamyonet, kaldırımda yürüyen 3 öğrenciye çarpıp, demir korkuluklardan 2 aracın üzerine düştü.

        LİSELİ GENÇ KAMYONETİN ALTINDA KALDI

        Kazanın ardından can pazarı yaşandı. 2 liseli genç yola savrulurken, biri kamyonet ile araç arasında sıkıştı. Kamyonetle otomobil arasında tekerleğin hemen yanıbaşında sıkışan 17 yaşındaki öğrenciyi kurtarmak için zamanla yarışıldı. Olay yerine gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, polis ve 112 ekipleri seferber oldu. Yapılan müdahalenin ardından 17 yaşındaki Mustafa B., Samet Y. ve Melisa A. Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        REKLAM

        Öte yandan 3 öğrencinin Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Gürsu Anadolu Teknik Lisesi'nde öğrenim gördüğü ortaya çıktı. Polis kazayla alakalı tahkikat başlattı.

        YAŞADIĞI DEHŞETİ ANLATTI

        Bursa'da yaşanan trafik kazasında dehşeti yaşayan liseli gençlerden iyi haber geldi. Hastanede tedavileri devam eden 2 gencin vücutlarının çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu ancak sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

        Kamyonetin çarpması sonucunda yola savrulan Samet Yıldızhan, "Okuldan çıkmıştık. 5 arkadaş birlikte kaldırımdan gidiyorduk. Arkamdan 'pat' diye bir ses geldi. Gözümü açtığımda yerdeydim. Her yerim kan içerisindeydi. Daha sonra ambulansla hastaneye geldik. Ben aracın nasıl geldiğini görmedim. Ben sadece 'pat' sesini duydum. Ondan sonrasını bitti. Bacağımda 2 tane kırık var. Kalçamda 2 tane var. Omzumda da var. Yüzümü de cam parçaları kesti. Okuldan sonrası evlere doğru gidiyorduk. Diğer arkadaş kamyonu görmüş. O, 3 kişiyi çekmiş. Çekince onlar kurtuldu. Biz 2 kişi arada gittik. Normalde 5 kişiydik. Sesten sonra olay hızlı gelişti" dedi.

        Kamyonetin tekerleği ile araç arasına sıkışan Mustafa Bican'ın babası Hasan Bican, "Sabah çocukları okula gönderdik. Öğle sırasında Gürsu Kavşağı'nda benim çocuk ile arkadaşına araba vurmuş. Öbür arkadaşında kırık var. Benim oğlanın durumu iyi. Şu anda birkaç gün müşahede altında kalacak. Kazayı hatırlamıyor. Bugün bayağı konuşmaya başladı. Ama olayı hatırlamıyor. Şu anda bir sıkıntımız yok" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ