Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından İnegöl Yenice’ye inşa edilen ‘su deposu ve isale hattı’ ile mahallenin su ihtiyacına cevap verilmesi hedefleniyor.

        Şehrin her köşesinde kesintisiz ve temiz içme suyu temini için çalışmalarına devam eden BUSKİ, İnegöl’ün Yenice Mahallesi’nde 2 bin 500 metreküp hacme sahip su deposunu da faaliyete alıyor. Depoya gelen terfi hatları ile tahliye ve şebeke hatları dahil olmak üzere toplam 10 kilometrelik hattın yenilendiği yatırım, yaklaşık 4 milyon TL değerinde. BUSKİ tarafından, Yenice’de inşa edilen su deposuyla halkın su sıkıntısı çekmeyeceği müjdeleniyor. Bursa’da hizmetin en iyisini sunabilmenin gayretiyle çalışmalarına hız veren BUSKİ, ilave su deposu inşaatlarına da devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler