Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa İl Jandarma Komutanı iken Cumhurbaşkanı tarafından onaylanan son kararname ile tümgeneralliğe terfi ederek Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı’na atanan Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu için düzenlenen uğurlama töreninde duygu dolu anlar yaşandı.

        Bursa İl Jandarma Komutanlığı yaptığı sırada yayınlanan kararname ile terfi ederek tümgeneralliğe yükselen ve Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı’na getirilen Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu için Bursa İl Jandarma Komutanlığı’nda uğurlama töreni düzenlendi. Törene Bursa İl Emniyet Müdürlüğü personeli de katıldı. Hacıoğlu törende eşiyle birlikte askeri personeli selamladı ve hepsiyle vedalaştı. Uğurlama töreninde duygu dolu anlar yaşandı. Hacıoğlu törenin ardından Bursa’dan ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler