Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TVF Erkekler Birinci Ligi’nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor, A Grubu üçüncü hafta maçında, deplasmanda Bigadiç Belediyesi’ni 31 mağlup etti.

        Bu sezon Efeler Ligi’ne yükselmek isteyen Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol takımı, TVF Erkekler Birinci Ligi A Grubu üçüncü maçında, Balıkesir deplasmanında Bigadiç Belediyesi’ne konuk oldu. Büyükşehir’in Efeleri karşılaşmayı 25/21, 25/22, 21/25, 25/12 setlerle 31 kazanmayı bildi.

        Bigadiç Spor Salonu’ndan oynanan karşılaşmanın, ilk seti hayli çekişmeli geçti. Bursa Büyükşehir Belediyespor üst üste bulduğu sayılarla setin hemen ilk dakikalarında skoru 52 yaptı. Bu skorun ardından yeşilbeyazlıların defans hatalarını iyi değerlendiren ev sahibi Bigadiç Belediyesi teknik molaya 128 önde girdi. Teknik mola sonrası file üstünde hakimiyeti yeniden eline alan Bursa ekibi önce 1313 ile skoru eşitledi ardından seti 2521 önde geçti (10). Maçın ikinci setine de iyi başlayan yeşilbeyazlılar aradaki sayı farkını çok açamasa da bu seti 2522 önde geçerek setlerde skoru 20 yaptı.

        İnatçı oyununu maçın üçüncü setinde de ortaya koyan Bigadiç Belediyesi, bu seti 2521 önde tamamlarken, Bursa Büyükşehir Belediyespor’un etkili hücumları dördüncü sette ev sahibi takımın ümitlerini kırdı. Bu seti 2512 önde tamamlamayı başaran yeşilbeyazlılar, maçtan 31 galip ayrıldı.

        Bu sonuçla ligdeki üçüncü maçından da galibiyetle ayrılan Bursa Büyükşehir Belediyespor, TVF Erkekler Birinci Ligi A Grubu dördüncü haftasında, evinde TFL Altekma takımını konuk edecek. 20 Ekim Cuma günü Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 14:30’da başlayacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler