Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda 2 bin 213 adet uyuşturucu hap ile 72 bin 346 adet muhtelif markalarda hap ele geçirildi.

        Edinilen bilgiye göre, Osmangazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Alemdar Mahallesi 1. Söğütlü Sokak ile Soğanlı Mahallesi 618. Sokak'ta bulunan iş yerlerinde uyuşturucu ve uyarıcı hap satıldığı yönünde ihbar aldı. İhbarı değerlendirerek harekete geçen emniyet güçleri, söz konusu adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda 40 adet uyarıcı ve uyuşturucu hap, 2213 adet cinsel içerikli kaçak hap 72 bin adet bandrolsüz kaçak muhtelif markalarda hap ve ilaçlar ele geçirildi. Olayla ilgili Suriye uyruklu M.O., Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan M.O. sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler