Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'nın İnegöl ilçesinde kızamık sebebiyle Devlet Hastanesi'ne getirilen hasta karantinaya alındı. Hastanede kırmızı alarm verirken, hastanenin bir bölümü giriş ve çıkışlara kapatıldı. Hastaneye gelen hastalar ve çalışanların maske takması dikkati çekti.

        22 yaşındaki ismi öğrenilemeyen bir genç kız evinde fenalaşınca 112 ekipleri tarafından Devlet Hastanesi'ne getirildi. Kızamık çıkartığı tespit edilen genç kız karantina altına alındı. Hastanede kırmız alarm verilirken, acil servisin bir bölümü giriş ve çıkışlara kapatıldı. Bulaşıcı hastalık sebebiyle hastane çalışanları ve acil servise gelen hastaların maske taktıkları görüldü. Kızamık çıkaran genç kızın tedavisinin arından taburcu edileceği ve evine gönderileceği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler