Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Devlet Hastanesi'nde laboratuvar teknisyeni olarak çalışan İsmail Hakkı Işık, hastanede sergi açtı.

        Hastanede laboratuvar teknisyeni olarak çalışan İsmail Hakkı Işık, boş kalan zamanlarını değerlendirmek için mandala sanatı öğrendi. 4 aydır öğrenmeye çalıştığı mandala sanatıyla ortaya ilginç eserler çıkardı. Yaklaşık 50'ye yakın eseri fırça kullanmadan matkap ucuyla yapan Işık, eserleri çalıştığı hastanede sergiledi. 50 eser Hastane Müzesi yanında sergilendi.

        Eserlerini sergilediği için mutlu olduğunu söyleyen İsmail Hakkı Işık, boş zamanlarını değerlendirmek için böyle bir arayışa girdiğini ifade etti. Işık, eserlerin hiç fırça kullanılmadan matkap ucuyla yapıldığını söyledi. Serginin açılışı için kendisine izin ve destek veren hastane yönetimine teşekkür eden İsmail Hakkı Işık, serginin perşembe gününe kadar açık kalacağını bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler