Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Göztepe maçının önemine değinerek, "Sözün bittiği yerdeyiz. Oyuncularımıza, taraftarlarımıza, camiaya güveniyorum. Bazı maçlar tekniğin, taktiğin bittiği yerlerdir ve camia ile kazanılır. Böyle bir maça çıkacağız" dedi.

        Spor Toto Süper Lig´in 33´üncü haftasında Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu´nda Göztepe´yi ağırlayacak Bursaspor´da bu maçın hazırlıkları devam ederken, teknik direktör Mesut Bakkal antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu. Zorlu randevunun önemine işaret eden Mesut Bakkal, nerede olduklarını ve bu maçın kendilerini nerelere getireceğinin de farkında olduklarını dile getirdi.

        "TARAFTARIMIZIN ÇOK BÜYÜK DESTEK OLACAĞINA İNANIYORUZ"

        Antalya´dan galibiyetle dönmelerinden ötürü morallerin takımda yüksek olduğunu vurgulayan deneyimli çalıştırıcı, "Sözün bittiği yerdeyiz. Oyuncularımıza, taraftarlarımıza, camiaya güveniyorum. İyi bir maç oynayacağımızı düşünüyorum. Kazanmamızın neleri getireceğini biliyoruz. Bu maçın çok fazla detayına gitmeye gerek yok. Bazı maçlar tekniğin, taktiğin bittiği yerlerdir ve camia ile kazanılır. Böyle bir maça çıkacağız. Bunun haricinde farklı detaya gitmeye gerek yok. Taraftarımızın çok büyük destek olacağına inanıyoruz" dedi.

        KADRODA REVİZYON OLMAYACAK

        Bu maç için hiçbir mazeretlerinin bulunmadığını kaydeden Mesut Bakkal, biletlere yönelik yoğun ilgiye ise şaşırmadığını söyledi. Taraftara seslenen tecrübeli teknik adam, "Taraftarlarımızdan benim tek istediğim şey son düdüğe kadar inanılmaz coşkuyla devam etmeleri gerekiyor. Böyle maçlarda Bursa taraftarının maçı aldığını biliyorum, oyuncuyken bunu yaşadım. Aynı coşkuyu ve ilgiyi bekliyoruz. Antalya maçında büyük bir avantaj yakaladık. Bunu da lehimize çevirmemiz gerekiyor. Bunu da hep beraber yapacağız. Oyuncularımıza güveniyorum" diye konuştu. Mesut Bakkal ayrıca, takımda revizyon olmayacağını da sözlerine ekledi.

        Öte yandan hazırlıklarına devam eden Bursaspor´da Mesut Bakkal oyuncularıyla birlikte saha ortasında kısa bir toplantı yaptı. Ardından topla birlikte koordinasyon çalışmaları gerçekleştiren yeşil beyazlı ekip, basına kapalı olan bölümde ise taktik çalıştı.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

        -Mesut Bakkal açıklamalar

        -Antrenmandan detaylar

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler