Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gemlik Belediyesi’nin ramazanda birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun pekişmesi amacıyla organize ettiği halk iftarlarının ilki Eşref Dinçer mahallesi Odun Deposu Mevkii'nde gerçekleşti.

        İftar programına Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftar yemeği öncesi masaları tek tek gezerek mahalle sakinleriyle selamlaşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olduğuna vurgu yaparak, “Gemlik Belediyesi olarak bugünden itibaren her gün farklı bir mahallemizde kardeşlik sofralarını kuruyoruz. İnsanlarımız tanımadıkları bilmedikleri ama kardeş olduğuna inandıkları vatandaşlarla sofralarını ve ekmeklerini paylaşıyorlar. Gerçekten mutlu bir ortam hiç tanışmadığımız vatandaşlarımızla bir arada iftar yapıyoruz. Ramazan paylaşmaktır, kardeşliktir. İşte bu kardeşliğin ve paylaşmanın yeri bugün Eşref Dinçer mahallemiz oldu. Tüm vatandaşlarımızın ramazan ayını kutluyorum” diye konuştu.

        Başkan Sertaslan iftar yemeği sonrasında da vatandaşlarla sohbet ederken, fotoğraf çektirme isteklerini kırmadı. Aynı sofrada buluşan komşular hep birlikte oruç açmanın manevi huzurunu paylaştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler