Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'da Orhaneli, Büyükorhan, Keles, Harmancık Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin (Dağder) düzenlediği iftar yemeğinde 500 kişi bir araya geldi.

        DağDer Kültür Merkezi binası önünde düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde, dualar ve okunan ilahiler eşliğinde oruçlar açıldı. İftar programına, Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Vali Yardımcısı Ergün Güngör, Büyükorhan Belediye Başkanı Ahmet Korkmaz, Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin, DağDer üyeleri, çok sayıda parti temsilcisi, mahalle muhtarları ve dernek başkanları katıldı.

        DağDer Başkanı Yaşar Türk, "Bu akşam yapmış olduğumuz geleneksel iftar programımıza çok sayıda katılım olmasından dolayı çok mutlu oldum. Birlik ve beraberlik içinde oruçlarımızın açılmasının huzurunu yaşadık. En kötü günlerimizin böyle birlik ve beraberlik içinde olmasını diliyorum. Önümüzdeki günlerde inşallah bayramı yaşayacağız. Şimdiden bayramın tüm islam alemine hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler