Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'da Toç BirSen'e bağlı tarım ve orman işçileri kadro istediklerini belirterek yeni çıkan yasa teklifiyle ilgili eylem yaptı.

        Ellerinde pankartlarla sıkıntılarının yazılı olduğu mektupları milletvekillerine gönderen işçiler, kadro istediklerini belirtti. İşçiler adına açıklama yapan Toç BirSen Bursa İl Başkanı Şahin Yılmaz, "Geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde sözleşmeli personelin sözleşme sürelerini 4+2'den 3+1'e düşürülmesine yönelik içinde pek çok eksikliğin ve eşitsizliğin dolu olduğu yasa kabul edildi. Bir an önce sözleşmeliliği sona erdirecek ve ayrım yapmaksızın tüm sözleşmelileri kapsayacak şekilde yeni bir adımın atılması için ilgilileri aklıselim davranmaya davet ediyoruz. Unutulmamalıdır ki düzenleme dışında kalan kamu görevlileri ayrıcalık değil sadece hakkı olanı talep etmektedir" dedi.

        İşçiler yaptıkları basın açıklamasını ardından yazdıkları mektupları AK Parti ve MHP grup başkan vekillerine gönderdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler