Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Osmanlıspor galibiyetinin ardından, “İlk yarı itibariyle 30 olsaydı, bitmişti. 22 olacağından çok endişe duydum. Bu maç 41, 51 de bitebilirdi” dedi.

        TFF 1. Lig’in 4. haftasında sahasında Osmanlıspor ile karşılaşan Bursaspor, sahadan 31 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, “Oyunun zor olacağını biliyorduk. Rakip takımın analizlerinde geçen seneden kalan 11 oyuncu var. Biz bu dezavantajlarla oynuyoruz. Birlikte zaman geçirmedik. Oyunun 2025 dakikası oyunu kontrol ettik. Gol gelince oyun bizim kontrolümüze geçti. 20 olunca tamamen oyunu biz kontrol edeceğimizi düşünürken devre arasında tehlikeli bir skor olduğunu konuştuk. Belki 22 de bitebilirdi. Oyunu kontrol edememe ve 20 oynayamama konusunda canım sıkıldı. Biz hem maç kazanıyoruz hem oyuncu kazanmaya çalışıyoruz. Fiziksel olarak hazır olmayan oyuncular var. İlk yarı itibariyle 30 olsaydı bitmişti. 3. golü arayıp maçı bitirme derdindeydim. İkinci yarıda da bunu istemiştik, pozisyonlar da vardı. 22 olacağından çok endişe duydum. Bu maç 41 51 de bitebilirdi” dedi.

        “Baya meşakkatli bir iş var”

        Bir basın mensubunun, “Yeni oyuncular ne zaman hazır olabilir?” sorusunu yanıtlayan Koşukavak, “Kendi gayretlerine bağlı. Hazırlık dönemi kaç hafta oluyorsa o kadar sürecek. Belki 68 hafta sonra. 68 hafta ama sadece antrenman yaparlarsa. Bu süre uzayabilir. Sezon başı ful 2 ay boyunca günde 2 antrenman yapılıyor. Baya meşakkatli bir iş var aslında” diye konuştu.

        “Kral tacı koyup öyle paylaşsınlar”

        Kubilay Kanatsızkuş’un yükselen performansına ilişkin sorulan soruyu da yanıtlayan Yalçın Koşukavak, “Ben bir şey yapmadım. Transfer sürecinde de çok özverili davrandı. Eleştirilere asla katılmıyorum. Sosyal medyada hoş olmayan şeyler görüyorum. Acayip görüntüler var. O paylaşımları yapanlardan rica ediyorum kral tacı koysunlar öyle paylaşsınlar” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler