Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'nın Yenişehir ilçesinde zabıta ekipleri, yılbaşı nedeniyle iş yerlerine yönelik denetimlerini artırdı.

        Yenişehir Belediyesi, vatandaşların daha sağlıklı ve daha güvenli alışveriş yapabilmesi için iş yerlerini periyodik aralıklarla denetliyor. Zabıta ekipleri, yılbaşı alışverişleri nedeniyle iş yerlerinde başta hijyen kuralları olmak üzere işletmenin genel düzenini, ürünlerin tazeliklerini, ambalajlarını, imalat ve son kullanma tarihlerini, gramajlarını, etiketlerini kontrol etti.

        Vatandaşların huzurlu alış veriş yapabilmesi için Zabıta Müdürlüğünce yapılan kontrollerde, genel olarak eksik bir durumun olmadığı, bazı iş yerlerine gerekli uyarıların yapıldığı, halkın huzuru ve esenliği için denetimlerin devam edeceği, tüketicilerden gelen talep ve şikâyetlerin dikkate alınarak gerekli çalışmaların yapıldığı ifade edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler