Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nilüfer Belediye Belediye Başkanı Turgay Erdem’i ziyaret eden Adana’nın Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Nilüfer’in bazı projelerini örnek aldıklarını belirterek, “Ceyhan’da sosyal hayatı canlandırmak istiyoruz” dedi.

        Adana’nın Ceyhan ilçesi Belediye Başkanı Hülya Erdem, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i Halk Evi’nde ziyaret ederek, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Erdem’e Nilüfer Belediyesi’nin projelerini yakından takip ettiklerini anlatan Hülya Erdem, “Ceyhan’da sosyal hayatı canlandıracak yeni projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Bu konuda Nilüfer Belediyesi’nin çalışmalarını örnek alıyoruz” dedi.

        Başkan Turgay Erdem de Nilüfer Belediyesi olarak gereken desteği vereceklerini belirterek yeni dönemde tarım konusunu öncelik haline getirdiklerini söyledi. Erdem, “Ceyhan, Çukurova’da önemli bir tarım merkezi. Biz de tarıma büyük önem veriyoruz. İki belediye arasında kooperatifler aracılığıyla işbirliği yapabiliriz” dedi.

        İki başkan ziyarette çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler