Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Semih ŞAHİN-Derya EVRENMehmet İNAN/MUDANYA (Bursa), (DHA)BURSA'da bir lastik deposunda çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alınıp söndürüldü. Yangın sırasında gökyüzünü kaplayan duman, kentin birçok noktasından görüldü.

        Mudanya ilçesi kırsal Akköy Mahallesi´ndeki bir lastik deposunda saat 14.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, depoyu sardı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, jandarma ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Gökyüzüne yükselen bulutlar şehrin birçok noktasından görüldü. Söndürme çalışmalarına çevrede yaşayan vatandaşların da destek verdiği yangın, yaklaşık 1 saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alındı.

        Lastik deposunda maddi zararın oluştuğu yangını soğutma çalışmaları sürüyor.DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / Mudanya Semih ŞAHİN-Derya EVREN-Mehmet İNAN

        2020-10-02 16:07:58

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler